National Board of Review Gala - January 5, 2016

24. května 2018 v 17:18 | Katie* |  EB - A - 2016

Přeji vám příjemné pozdní odpoledne. Já se vám přiznám, že tenhle týden už začíná být docela hektický. Začátek (pondělí a úterý) byl takový nudnější - to jsem měla celý den volno a mohla jsem se v klidu učit (ne, že bych nějak výrazně chtěla). A pak přišla středa a s tím i povinnosti, co se týče domácnosti, takže člověk furt někam běhá. Navíc jsme ve středu šli s naším pejskem na očkování. Od letoška zrušili kombinované očkování, kde bylo očkování proti vzteklině + proti jakýmsi dalším dvěma nemocem a to stálo prostě do 500 korun. Ve středu mě na veterině zkrouhli o 410 korun a za měsíc tam musíme znovu na očkování proti vzteklině, která bude minimálně stát takových 200 korun -_- To si člověk až pomalu říká, že se na tu školu vybodne a půjde pracovat. Ty výdaje jsou fakt velké a když člověk nemá stálý příjem, tak je to ještě horší. Co se týče školy, tak zítra odpoledne jdu na ten zápočet z morfologie, tak mi prosím držte palce :D. Hlavně si nechci vytáhnout poslední otázku, to bych mu pravděpodobně nic nenapsala, ale snad Poseidon bude stát při mně a vytáhnu si něco, co chci. Pak mě čekají ještě zkoušky v úterý, středu a pátek. A budu mít pomalu hotovo. Dneska jsem zjistila, že jsem udělala zápočet z té němčiny (Bůh existuje!) a teď mě čeká ještě ústní zkouška, což bude taky sranda. A taky jsem musela předělávat svou argumentační esej. Myslím si, že minimálně ještě jednou to budu muset opravovat - Leslie je docela dost náročná, ale proteď na to házím bobek :D.

Dneska odpoledne jsem měla chvíli času, tak jsem si řekla, že si teda do galerie před-uložím nějaké starší fotky, abych měla co přidávat. Jako tradičně začínám u Emily a u té se budeme nějakou chvíli pohybovat v roce 2016! To už jsou to fakt 2 roky, co jsem maturovala?! Neskutečný! Ale to jsem odpočila. Hned 5.ledna se se svými kolegy z filmu "Sicario" - asi budete hlavně znát herce Benicia del Tora a režiséra Denis Villeneuvea (to je taky hrozný jméno, jak to má člověk skloňovat, když se to čte "deny vilenuv"? :D) - objevila na předávání National Board of Review Gala. Já jsem tedy film "Sicario" viděla a řekla bych, že to asi nebude film pro každého. Mě dokonce na první pohled nebavil a ani jsem ho nedokoukala. Ale nakonec jsem mu dala druhou šanci a pak se mi zalíbil. Teď mám v plánu se na něho po těch dvou letech podívat znovu. Každopádně na NBRG si všichni přítomní přišli převzít cenu Spotlight Award za výjimečné zpracování filmu. Bohužel Emily byla opět za svůj herecký výkon nedoceněná. Nevím, jestli jsem to už někdy psala, ale ona je prostě takový Jake Gyllenhaal v sukni :D. Oba jsou to úžasní herci, ale když přijde řada na nějaké nominace, tak na ně všichni hodí bobek! Ale u Emily doufám aspoň v to, že zaboduje s Mary Poppins. Dále by vás asi mohlo zajímat, co měla Em na sobě. Tak pěkně prosím tohle jsou šaty z dílny Elie Saab. Mně přijdou hezké, ale nejsem úplně fanda toho béžového podkladu a na to ten tmavě modrý vzor. Nějak to prostě mému oku vadí. Emily ale tyhle šaty moc slušely a můžete si všimnout, že na fotkách už jde vidět její těhotenské bříško - to totiž čekala Violet. Měla taky super účes a líbí se mi i líčení.

APPEARANCES - NATIONAL BOARD OF REVIEW GALA - JANUARY 5, 2016 [NEW: 32x]

027~21.jpg 037~9.jpg 102~0.jpg 088~5.jpg 111~3.jpg
 


Komentáře

1 Vikina // celebs-daily-hq Vikina // celebs-daily-hq | Web | 24. května 2018 v 18:09 | Reagovat

Emily vyzerala opäť prekrásne a veľmi sa mi zapááčili jej šaty ☺ takisto aj účes a líčenie

2 Emily Emily | Web | 25. května 2018 v 9:24 | Reagovat

No to mi povídej, když jsem byla na VŠ na denním studiu, tak jsem taky dost řešila peníze. Proto jsem na pokračování šla dálkově a našla si práci, která mi k tomu vyhovuje a můžu to stíhat. Nejhorší pro mě bylo přeorientovat se z ranního učení na večerní učení a stále s tím bojuju :D Film Sicario, mám už hrozně dlouho na svém seznamu, ale protože přidávám pořád nové filmy tak ne a ne se k němu dostat...Jake Gyllenhaal v sukni, to je dobré přirovnání :D Sakra a on už by si to fakt zasloužil, jako herce ho mám hrozně ráda a filmy s ním také. Emily to na akci slušelo, ty šaty jsou moc hezké, a musím říct, že když koukám na staré fotky, tak se nemůžu rozhodnout, jestli se mi líbí víc jako brunetka nebo blondýnka, asi obojí má něco do sebe :)

3 Andie Andie | E-mail | Web | 26. května 2018 v 11:24 | Reagovat

Emily vypadala naprosto báječně, ten odstín modré je naprosto úžasný a Emily neskutečně sluší, také se mi líbí celé provedení šatů. Ona i kdyby si vzala pytel na sebe, tak vypadá jako královna krásy ♥

Jinak, velmi se omlouvám, za moje neobíhání, měla jsem krušný měsíc, ale slibuji, že od teď se to zlepší :)

4 katemiddleton-only katemiddleton-only | Web | 26. května 2018 v 23:14 | Reagovat

Ja som mala začiatok tiež voľno lebo u nás na škole je matura takže sme si aspoň trošku užívali. Verím ti, že všetko dáš dobre a budeš mať potom chvíľku od učenia a všetkého pokoj. A fotky s Emily sú proste krásne. Ja som si najprv myslela, že sú to fotky z tohto roka lebo Emily sa vôbec nezmenila ale tak wau. Šaty mi k nej veľmi seknú a určite by mala častejšie nosiť tmavomodrú a vlasy vyčesané do vysokej konti je top.
---
Ja som svadbu dopozerávala doma a ako u nás jak to dávali na markíze tak ma to dosť bavilo hlavne ten začiatok keď ony všetko komentovali ale ako obrad no neviem. Pozrela som si základné veci ale nejak nič viac. Nie len skoro všetky ale všetky keďže ono neviem či ej aj zákon ale do kostola alebo aspoň na svadbu bez klobúka človek nesmie ísť. Dokonca som dakde ja čítala ako zariagovala neviem či teraz Cressida alebo druhá bývalká Harryho, proste že veľmi z neho nadšená nebola a preto mala len taký maličký. Dokonca už musela mať klobúk aj Louise čo je podľa mňa veľmi skoro ale tak no neviem. Mne sa popravde klobúk až tak Katin nepáčil ale mala ja hrošie povedzme to tak. Ale inak outfit sa mi jej veľmi páčil a na to že mala Louisa ani ne vtedy mesiac bol aj dosť chudučka si myslím. Inak Charlotte je proste ňuňu vždy a som zvedavá ako bude vyzerať keď bude veľká alebo aspoň trošku väčšia.

5 Steeeva Steeeva | Web | 28. května 2018 v 13:34 | Reagovat

mnooo tak to ti gratulujem, že sa ti podaril zápočet z nemčiny a pri tom ďalšom držím palce aby tak dobre dopadol tiež ;),  mno a to s pesanom tak to je tiež mordovačka ale keď si ho už človek kúpi tak by sa aj to mal starať, aj keď to je mastná záležitosť ale nedeja sa to až tak často, no proste musíme :DDDD, mno a teraz k Em ako ja mám taky istý názor na tieto šaty ani mne sa to takto extra nepáči :p, a ani ten film som nevidela, aaaaaale keď sa budem nudiť tak sa naň kuknem :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama