National Board of Review Awards Gala - January 9, 2018

20. ledna 2018 v 15:21 | Katie* |  GG - A - 2018

Přeji všem příjemné odpoledne. Myslím si, že je na čase zase po pár dnech přidat nějaký ten článek. Pár dní jsem tu nebyla, protože jsem dodělávala titulky k filmu "Professor Marston and the Wonder Women" (který jsem si myslela, že bude pojednává o vzniku postavy Wonder Woman, ale to tam bohužel bylo hrozně odbyté) a ve čtvrtek jsem si sestavovala rozvrh. Ten už mám teda hotový a celkově mám zapsaných 15 předmětů za 33 kreditů, což je paráda! Mohla jsem si zapsat ještě jeden předmět za 2 kredity, ale myslím si, že v letním semestru budu ráda, když budu ráda :D. Nastala mi tam teda jedna kolize u dvou předmětů - morfologie z němčiny a prakťák s Piercem - ale zkusím pak Piercovi napsat e-mail, jestli bych mohla chodit o hodinu později a pak mi to bude zase hezky navazovat. Pierce je v pohodě a tak to snad nebude problém. Celkově to tedy vypadá, že v úterý, středu a čtvrtek budu ve škole tak nějak od rána do pozdního odpoledne - budu končívat v 15:45. V pondělí začínám až v 15:00 a pokud budu chodit ještě na přednášku, tak budu končit v 17:30. Pátky budu mít jako obvykle volné. No jsem na sebe teda hodně zvědavá. Tohle je poprvé, co mám těch ideálních 30 kreditů, tak uvidím, jestli mi to půjde taky tak dobře :D. Ale mám tam víc Béčkových předmětů, tak tam snad nebudou vyžadovat nic hrozného.

Teď už by asi bylo na místě začít mluvit o dnešním článku. Už několikrát jsem se zmiňovala, že nejvíc toho má Gal. Jak teď přidávám články pouze s ní, už se mi to hodně zredukovalo a tak mi zbývají přidat jen dvě věci - to samozřejmě platí do okamžiku, kdy se Gal rozhodne objevit na dalším milionu akcí (stále ale doufám v ty Oscary!). Mám velkou radost, že sem konečně můžu přidat fotky z 9.ledna, kdy se konalo předávání cen National Board of Review. Já se totiž do těch fotek naprosto a neodvolatelně zamilovala ♥. Gal zde totiž vypadala přenádherně! Na sobě měla úžasné modré šaty Elie Saab, které jsou střihově hodně zajímavé a přijde mi, jako by ty šaty byly ušité přímo pro ni! No řekněte sami, nevypadá jako princezna? Do toho ještě ty lehce vyžehlené vlasy a je z toho láska jako trám ♥ :D. Gal na předávání těchto cen samozřejmě nepřišla jen tak náhodou. Spolu s režisérkou Patty Jenkins sem přišla převzít speciální cenu Spotlight Award za film "Wonder Woman", kterou jim předala herečka Julianne Margulies. Gal se na akci potkala i s Tomem Hanksem a jeho manželkou Ruth Wilson, doprovod jí dělal manžel Yaron. Já si teda v skrytu duše přeju, aby Gal v budoucnu třeba s Tomem nebo Stevenem Spielbergem, se kterým se taky nedávno sektala, natočila nějaký ten film. Rozhodně by to byla bomba!

APPEARANCES - NATIONAL BOARD OF REVIEW AWARDS GALA - JANUARY 9, 2018 [NEW: 34x]

029~9.jpg 040~10.jpg 053~2.jpg 028~14.jpg 143~1.jpg

APPEARANCES - NATIONAL BOARD OF REVIEW AWARDS GALA - CEREMONY - JANUARY 9, 2018 [NEW: 20x]

003~61.jpg 009~34.jpg 002~62.jpg 027~10.jpg 031~7.jpg
 


Komentáře

1 Vikina // celebs-daily-hq Vikina // celebs-daily-hq | Web | 20. ledna 2018 v 18:07 | Reagovat

Gal bola prekrásna! Tie modré šaty sú nádherné a skutočne sa mi veľmi páči ich strih ♥

2 Miška Miška | Web | 20. ledna 2018 v 21:44 | Reagovat

Wowo, modrá jí mega sluší! Vypadala nádherně.

3 roxanne roxanne | Web | 22. ledna 2018 v 15:37 | Reagovat

Ty modré šaty jsou nádherné. Sice už jsem podobných viděla mnoho ale velice jí sluší a také ta barva. Je moc hezká:)

4 Nattynax Nattynax | Web | 23. ledna 2018 v 9:39 | Reagovat

Nádherné šaty a přesně jak píšeš, vypadají jako by byly al šité na míru. Akorát tady by se mi víc líbily bez toho průstřihu na boku (Gal si v tom fakt libuje :-)), ale to je detail. Nevím, jestli jsem ji vůbec už viděla v modré, ale moc jí tahle barva sluší. Ty šaty jsou fakt krásné, vypadají jednoduše, moc se mi líbí sexy rozparek, odhalené rameno, vlečka z jedné strany ramene. nejvíc se mi asi líbí na fotkách č. 7, 17 a 22.

5 Nicol (radcliffe-dan.blog.cz) Nicol (radcliffe-dan.blog.cz) | Web | 23. ledna 2018 v 20:50 | Reagovat

Tak tyto šaty mě okouzlily na první pohled, zamilovala jsem se do této barvy, zrovna včera jsem si koupila mikinu v podobném odstínu a Gal jako brunetce sluší moc a mají i krásný střih, který Gal velmi padne

6 Merylka Merylka | E-mail | Web | 24. ledna 2018 v 11:41 | Reagovat

V těch šatech vypadala dokonale! Vím, že se stale opakuji, ale nemůžu si prostě pomoc! Gal sluší opravdu všechno a moc se mi líbí ta mudra barva, ta je úžasná! I ten střih je skvělý, líbí se mi, že má zahalené jedno ramena, ten střih kolem pasu a ten rozparek, ukazuje dost kůže, ale v rámci slušnosti :D

7 JamesTat JamesTat | E-mail | Web | 25. ledna 2018 v 16:31 | Reagovat

For instance research demonstrates that in United States of america, there has been a fantastic shift in multicultural counselling after the 1960s Civil Rights movement and perception and affliction of the minority considerably changed in the nation Following the student doesn't have a personal opinion, then they should simply earn a choice to select a topic, and choose pro or con. A student looking for quality financial research papers ought to go to a company with a fantastic reputation on filing its work punctually.
Regardless of what the impacts, the expression paper writing service business will nonetheless grow. After moving through the company information and terms and conditions, if you're pleased with their services, you may pick a specific business. Many writing companies won't turn off customers if they're just under what they're asking.
A writer is essential to take the thoughts mentioned in the outline and expound them. Writing a thesis statement demands great intelligence from the face of the essay writer as it ought to specify the fundamental notion of the publication. Essay writing normally comes as a challenge for men and women who aren't utilised to composing essays and it's an extremely enormous job typically for the students who don't have any type of experience in writing essays.
Personalised assignment writing service company will have their own sites Apparently, a poorly written article reflects the sort of support which you offer.
Content writing is also a kind of essay writing, only you ought to be careful with the principles, if you believe that it's possible to write essay correctly then readily you may also compose the articles, it is not in any way a massive deal. It's the chief portion of the prewriting procedure of an essay.
You might also want to suggest more research or comment on things that it wasn't possible that you discuss in the newspaper. The writing profession includes many perks. In the event you have any fiscal essay writing problem, let's know for we shall aid you with all writings which are quality and which are free of plagiarism.
<a href=http://asalt.lk/index.php?option=com_content&amp>http://asalt.lk/index.php?option=com_content&amp</a>

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama